Jag ska tjäna 100 000 kr! Följ mitt experiment för att bli av med onödiga saker, tjäna pengar och vara lite eco-wise. Detta ska jag göra genom att hitta 2000 saker hemma och sälja dem för 50 kr styck. Tror ni att det går? Häng med så får ni se!

Jag ska tjäna hundratusen kronor!

Hej alla bloggläsare. Idag fick jag idén att utmana mig själv. Jag ska hitta 2000 saker här hemma i min lägenhet som jag ska sälja på Tradera eller Blocket för minst 50 kr styck. Totalt blir det hundratusen kronor.

Har jag blivit galen? Ja kanske det. Men jag får ofta höra att jag är skräpig och stökig och det vill jag ändra på. Alltså måste jag rensa ut bland alla saker jag inte använder.

Dessutom tycker jag att det är skrämmande med vår slit-och-släng kultur där sopbergen snart kommer täcka hela världen. Jag vill visa världen att man kan tjäna pengar på att vara lite eco-friendly och göra sig av med onödiga saker. Bara för att jag inte använder alla mina grejer betyder ju inte det att någon annan inte kan ha glädje av dem, eller hur?

Kolla in mina auktioner på Tradera.

Det kommer mer efterhand och det blir kläder, skor, böcker, cd-skivor, fler smycken, smink, husgeråd, ljusstakar med mera. Min målsättning är att sakerna i snitt ska säljas för ca 50 kr, men vissa auktioner kommer ha högre utgångspris och vissa lägre.

NU BÖRJAR NEDRÄKNINGEN! Än så länge är allting osålt.

RSS 2.0